01 marraskuuta 2006

Kellon ympäri


Tällä viikolla olen paahtanut hommia lähes kellon ympäri. Herätyksen ja kotiin palaamisen välissä on ollut joka päivä reilusti yli 12 tuntia. Olen ollut erittäin ahkera: milloinkaan ennen minulla ei ole ollut 24 päivää ennen tenttiä (pitäisiköhän hankkia jo nyt joulukalenteri "tenttikalenteriksi"?) näin vähän kirjoja jäljellä luettavana... Ahkeroiminen tuntuu kyllä äärimmäisen mukavalta silloin kun se on ohi. Kai se on se protestanttinen etiikka tai joku, mutta lepo tuntuu parhaimmalta silloin, kun on ansainnut sen raatamalla.

Viikonloppuna tulee kyllä lukemiseen taukoa (mutta ei välttämättä lepoa), kun lähdemme kavereitteni kanssa Tukholmaan katsomaan AIK - Malmö -ottelua. Laivalla ei varmaankaan paljon nukuta...

Muuta: Aika osuvaa, että ensilumi sataa marraskuun 1. päivänä. Kesä ja syksy olivat kyllä tavallaan "liian hyviä": nyt talvea inhoaa reilusti enemmän kuin muuten. Lumi on tietysti parempi kuin viime viikkojen kylmä sade, mutta plus-lämpötiloja tulee kyllä jo nyt ikävä.

New Yorkin -matkan majoitus varmistui: vuokrasimme asunnon Manhattanin eteläpuoliskolta. Vuokraaja oli hieman epäileväinen seitsemän hengen poikajoukkion käytöstavoista, mutta ainakin itse uskon että hänen on turha huolehtia. Asunnon vuokraaminen on mielestäni todella nappijuttu, koska se ei ole paljon hostellia kalliimpi, mutta varmasti hostellia mukavampi (lisäksi kaikki vapaana olevat hostellit näyttivät sijaitsevan kaukana saaren pohjoisosissa)!

Sueden Dog Man Star on täydellinen levy tällaiseen alkutalven synkkyyteen. Se toimii parhaiten marraskuun pimeydessä. Dog Man Star on ehkä parhaimmalla tavalla eskapistisin levy kaikista: se tekee arjen maailmasta mystistä ja kiehtovaa, mutta toisaalta myös kuuluttaa pakoa siitä.

Olin taas tänään koulussa avustajana. On kyllä häkellyttävää, miten viidennellä luokalla tyttöjen ja poikien kypsyydessä on valtavia eroja. Eräs tyttö flirttaili kovin itsevarmasti, se tuntui hieman omituiselta mutta siitä ei pidä välittää. Yläasteella tuon tyylisellä tytöllä on takuulla joku 19-vuotias amispoikaystävä. Menetetty kohtalo siis huomattavissa jo nyt.

Ja miksi miksi se Mira ei ikinä tipu Big Brotherista? Onko ärsyttävämpää muijaa nähty?

2 kommenttia:

Pikku Kakkosen Posti kirjoitti...

Höh. Mirahan rulettaa... :) just siks et kukaan ei pidä siitä :) oli ihan pakko kommentoida... (ninnin sisko)

Pete P. kirjoitti...

Heheheh, ahaa siis se on sen takia suosittu että se on niin rasittava? OK. ;-)

Se ei voi edes olla hiljaa paikallaan, ilman että se olis rasittava.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...