09 marraskuuta 2006

Top-asiat, #9: vaatteet


Yhdeksäntenä siistien asioiden listalla on "vaatteet". Tätä voisi ehkä laajentaa sisältämään myös kengät ja hiukset jne., eli ehkä "tyyli" olisi parempi termi.

Oli miten oli, vaatteet ovat kuitenkin tärkeitä. Halusi sitä tai ei, yleensä ensiarvio ihmisestä muodostuu ulkonäön kautta ja saattaa vaikuttaa pitkään. Itse olen myös sitä mieltä, että esimerkiksi vaatteet tai kengät todella kertovat käyttäjästään paljon, niistä todella voi vetää johtopäätöksiä.

Pienempänä en tietenkään piitannut vaatteista pätkääkään ja oikeastaan vasta muutaman viime vuoden aikana olen myöntänyt itselleni, että olen kiinnostunut vaatteista. (Kai siinä on jotain sellaisia vanhoja asenteita, että vaatteet ovat "akkojen juttu" tai jotain.)

Eniten se on varmasti tullut musiikin kautta: suosikkibändeistäni esimerkiksi Oasis ja The Libertines ovat perineet mod-aatteesta vahvat pukeutumiskäsitykset ja ovat monesti puhuneet erilaisista tyylikysymyksistä haastatteluissaan.

Suosikkivaatekappaleeni on ehdottomasti takki. Pitäisin takkia sisälläkin ja kesälläkin, ellei olisi liian kuuma. Syksy on paras ajankohta takkien kannalta.

Eiliseen liittyen: vaatteet ovat yksi niistä asioista, joita featuret eivät paranna. Yksinkertainen on parasta.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...