12 marraskuuta 2006

Top-asiat, #8: hotellit


Listan sijalla #8 ovat hotellit. Hotelleissa on monta viehättävää asiaa, esimerkiksi se että olitpa missä päin maailmaa tahansa, hotellit ovat pääpiirteittäin samanlaisia. Ne ovat kuin jonkinlainen ihannekuva siististä, tehokkaasta, tyylikkäästä länsimaisesta elämästä.

Oma unelmani olisi asua koko ajan hotellissa, joten kadehdin kovasti esim. Paris Hiltonia joka vietti koko lapsuutensa hotellissa tai Keanu Reevesiä joka muutti pois hotellista vasta vuonna 2003. Hotellissa koko ajan asuminen olisi niin kätevää: sänky olisi aina pedattu, pyyhkeet aina tuoreita, aamiainen aina monipuolinen ja vastaanottotiskillä aina joku pitämässä vahtia. Televisiostakin näkyisi 1000 kanavaa.

Hotelleissakin pienet featuret parantavat viihtyvyyttä entisestään. Esimerkiksi viime viikonloppuna Tukholmassa olin hotellissa, jossa oli Hästensin sängyt ja seinillä jotain kuuluisaa ruotsalaista design-tapettia (siitä oli erikseen maininta).

(Tämän kirjoituksen kuvituksena on huone dublinilaisesta Clarence-hotellista, jonka omistaa U2.)

Sitten pari loistavaa biisiä ladattavaksi:
Garbage - You Look So Fine (Fun Lovin' Criminals Version) [lähdeblogi]
Amy Winehouse - Rehab [lähdeblogi]

You Look So Fine on yksi kohokohdista Garbagen toisella levyllä, mutta tämä versio ylittää alkuperäisen tyylikkyydellään. Fun Lovin' Criminals soittaa kappaleeseen hämyiset lounge-taustat ja Shirley Mansonin laulun hienous nousee esille. Yksi onnistuneimmista "remixeistä" ikinä!

Amy Winehouse on englantilainen nuori, vihainen ja sekava naislaulaja, josta ensin povattiin Englannin vastausta Norah Jonesille. Toisen levyn ensimmäisellä singlellään Winehousella on apuna tämän hetken kuumin tuottaja Mark Ronson ja tuloksena on vauhdikas 60-lukuinen veto.

Ja vielä erikseen Slide Away eilisen Oasis-postauksesta, mutta suosittelen lataamaan koko keikan! [lähdeblogi]

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Entinen hotellisiivooja täällä hei! :D

Meilläkin oli jonkin verran niitä pitkäaikaisasukkeja, ja kyllä niiden kohdalla joskus tuli mietittyä, että noinkohan se jatkuva hotellielämä sittenkään niin hehkeetä olisi. Riippuu toki varmaan hotellistakin - sais olla aika viihtyisä ja kodikkaan oloinen paikka, että tuntuisi hyvältä asua pidempiä aikoja. Koti kun kuitenkin on tärkeä, oma, pakopaikka pahaa maailmaa vastaan..

Sitäpaitsi pitkäaikaisasukkien huoneita on tosi vaikea siivota, kun siivoojat ei periaatteessa saisi koskea ja siirrellä asiakkaiden tavaroita: vähän vaikea luovia huone kunnolla puhtaaksi, kun asiakas on levittänyt kamansa.. no, kuin kotiinsa. :D

On muuten kiva tää sun top-listaus. Ja Slide Away, kaunista kaunista.

Pete P. kirjoitti...

Heh, mielenkiintoinen näkökulma tähän aiheeseen! Olet varmasti oikeassa. Ehkä se ei pitemmän päälle olisikaan niin hyvä idea...

Joo, kiitos, ja kannattaa ladata se koko keikka, siinä on muitakin loistavia versioita biiseistä. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...