30 marraskuuta 2006

Joulukalenterit

Huomisesta alkaen saa taas availla erilaisia joulukalentereita. Tänä vuonna olen jättänyt niiden hankkimisen melko myöhään, enkä ole tehnyt vastaavanlaista vertailua eri mallien välillä kuin viime vuonna.

Veikkauksen arpajoulukalenteri on varma klassikko, jota on kiva raaputella pikkuvoittojen toivossa. Jos alkaa jo heti alusta saada lukuisia päävoittoon viittaavia joulupukki-tunnuksia, voi olla pettynyt (realistisesti päävoiton voittaminen ei ole kovin todennäköistä). Kannattaa ennemmin toivoa vaikka useampaa pientä voittoa.

Toisena arpakalenterina voisi olla Lumilyhty-joulukalenteri, josta voi voittaa kaikenlaista roinaa "miniristeilystä" tietokoneeseen. Minulla oli Lumilyhty toissa vuonna, mutta en voittanut mitään. Tänä vuonna voisi yrittää uudestaan.

Nämä kaksi edellä mainittua ovat siis varmoja valintoja, mutta suklaakalenteria valitessa alkaa runsaudenpula. Viime vuonna minulla oli Haribon karkkikalenteri, joka oli melko kaksijakoinen. Toisaalta se sisälsi loistavia minipusseja mm. nallekarkkeja, mutta toisaalta myös tylsiä möhkäleitä jotain ihmeellistä kovahkoa hedelmätoffeeta. Tänä vuonna ajattelin vaihtaa Smarties-kalenteriin, joka vaikuttaa paksulta ja mielenkiintoiselta. Tosin eilen sain kuulla myös Kinder-kalenterista, jota en ole nähnyt missään, mutta sekin pitäisi ehkä tarkistaa.

Huomenna auki luukku 1!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...